Oppstart med fellestreninger! :-)

Vi starter opp med faste fellestreninger igjen i uke 40, dvs. allerede neste uke 🙂
Treninger som er satt opp er basert på de treninger som vi har Trivselsagenter på. Det blir ingen fast utstillingstrening før neste vår (2025) slik at den har ikke noen faste dager, men popuptreninger kan forekomme. Nosework har ikke oppstart på trening før i november. Miljøtrening vil foregå ute. Oppmøtested til miljøtreningen vil annonseres på facebookgruppen til Bardu Hund.

Slik ser fordeling av trening ut for resten av 2024:

    Trening vil i hovedsak foregå inne i treningshallen. Beskrivelse hvor treningshallen ligger, samt generelle regler ved innendørs trening finner du her: https://www.barduhund.com/innendors-trening/

    Hvis du er ny på trening, les gjerne her før du kommer: https://www.barduhund.com/ny-pa-trening/

    Priser:
    Trening medlem kr 70,-
    Trening ikke medlem kr 100,-

    Treningsavgift vippses til 940856, Bardu Hund (handlekurv)
    Medlemmer som har fastavtale betaler ikke for å delta på fellestreninger.

    Trivselsagent som er ansvarlig for den gitte treningen vil publisere treningen på facebookgruppen vår slik at folk kan si ifra om de kommer. Eventuelle avlyste treninger vil også publiseres på facebookgruppen til Bardu Hund.

    NB! Det er ikke instruktør på treningene, men alle hjelper alle slik at vi alle får best mulig trening 🙂 Da hallen vår ikke er så veldig stor, så trener vi gjerne en og en eller to og to. Noen ganger til enkelte øvelser så vil flere hunder kunne være ute samtidig, dette avtales fra gang til gang.

    Velkommen til trening! 😀

    Leave a Reply