Konkurranserettet kurs i Lydighet

Bardu Hund er så heldige at Eva-Liz Aandal tar turen fra Brøstadbotn og opp til oss 28 september for og undervise 6 heldige deltakere i konkurranserettet lydighet! Eva-Liz er kjent som en meget dyktig instruktør som har et meget stort hjerte for trening av hund, trenger vi å si mer enn at hun selv har hatt 3 hunder i Eliteklassen (Nå fci3) samtidig? Hun deltar også på retriever jakt prøver, working tester samt at hun har oppdrett av jakt golden. Med andre ord en allsidig dame!

Dette sier Eva-Liz «-Det er mange veier til målet men jeg foretrekker å la hunden få mulighet til å «tenke» selv. Det er viktig å virkelig se hvor hunden er, slik slipper man frustrasjoner osv .Men jeg er nøye på å ha en progresjon, fremover hele veien. Jeg er bevist på å se den enkelte hund og fører, siden hvert individ er ulik de andre. For meg er det at hunden virkelig kan oppgaven viktig, slik slipper jeg å bli avhengig av en gitt setting for at hunden skal fungere.»

Dato: 28 september, klokken 0900-1500.
Tidspunkt for dag to blir avtalt mellom deltakere og kursholder første kursdag slik at det passer for alle.

Kurset blir å foregå innendørs i treningshallen vår på Setermoen.

Pris:
Med hund, medlem                      1200,-
Med hund, ikke medlem           1500,-
Observatør, medlem                500,-
Observatør, ikke medlem 800,-

Maks 6 ekvipasjer med hund!

Påmeldingsavgiften betales før kursstart til 4776 16 09579 og merkes med «LP kurs + ditt navn».

Påmelding på kurset til epost: kurs@barduhund.com
NB! Påmelding er økonomisk bindende! Hvis du ikke har mulighet til å delta på kurset likevel, så kan du selge plassen din videre.

Booking av treningsbanen

Det er mulig å leie utendørstreningsbanen til Bardu Hund hvis det er slik at man ønsker det. Pris for booking av bane er kr 500,-, og man har da banen reservert til seg inntil 6 timer den gitte dagen.

Booking av treningsbanen gjøres til kasserer Jutta Maurer, epost jutta_maurer@hotmail.com, mobil 90203357 eller på messenger.

Hvis banen er booket, så vil dette publiseres på facebook-gruppen til Bardu Hund. Ved booking av bane så inngår agility/rallylydighetsutstyr som eies av klubben. Hvis mangel av utstyr eller utstyr er ødelagt, gi beskjed til Jutta. Trening skjer på eget ansvar.